> Setjes
Setjes

Sieraden setjes combineren het beste tussen twee werelden! Op deze webshop kan je sieradensets kopen van horloges met armbanden of sieradensets van oorbellen met ketting. Omdat LOISIR goedkope sieraden en horloges verkoopt van hoge kwaliteit, zijn onze setjes betaalbaar. Ook leuk is het cadeau geven van een geschenkset in de vorm van sieraden! K...

Sieraden setjes combineren het beste tussen twee werelden! Op deze webshop kan je sieradensets kopen van horloges met armbanden of sieradensets van oorbellen met ketting. Omdat LOISIR goedkope sieraden en horloges verkoopt van hoge kwaliteit, zijn onze setjes betaalbaar. Ook leuk is het cadeau geven van een geschenkset in de vorm van sieraden! Kan je geen keuze maken? Geen probleem, kijk gewoon eventjes naar onze cadeaukaarten!

Meer informatie

Setjes Er zijn geen producten binnen deze categorie

  • Horloge met armband...

    Bijna iedere dame houdt wel van horloges en armbanden. Combineer dit en je krijgt superleuke sieraden setjes bestaande uit een merkhorloge en een armbandje. Het is voor vrouwen heel leuk om een LOISIR setje te dragen, omdat het design van de dameshorloges en de trendy armbanden perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast is het een een top idee om een modieus setje als cadeau te geven, bijvoorbeeld als geschenkset! 

  • Oorbellen met ketting...

    Oorbellen met ketting setjes zijn super leuk om te dragen! Koop online jouw sieraden setjes bij LOISIR, want wij hebben de allerleukste combinaties van merk oorbellen en kettingen. Het design van LOISIR is speciaal ontworpen voor de Mix 'n Match trend. Bovendien zijn de oorringen en halskettingen setjes goedkoop EN met korting! Een perfect cadeau voor speciale gelegenheden!