> Over ons

LOISIR horloges en sieraden

Een mooi en leuk cadeau voor je vrouw, dochter of vriendin vinden is altijd lastig. Deze webshop levert unieke doch betaalbare sieraden en horloges van het merk LOISIR. Dit is een internationaal merk dat trendy sieraden en horloges produceert. Het merk wordt ontworpen door een specialistisch intern design laboratorium, waardoor alle producten uniek zijn. Wij leveren tevens een uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs. Om dit imago te versterken geven wij geheel gratis prachtige cadeauverpakkingen bij al je aankopen, waardoor de beleving van de gelukkige nog groter zal zijn! Ook hanteren wij een fabrieksgarantie van twee jaar. Dit alles zorgt voor een perfect presentje voor iedere vrouw, jong of oud.

Wij willen graag waarborgen dat ieder horloge of sieraad van onze webshop een goede indruk maakt. Of je onze prachtige producten nu koopt voor jezelf of voor iemand anders, wij horen graag wat je ervan vindt! Wij zouden het enorm waarderen indien je een recensie achterlaat op onze webshop over jou luxe cadeautje. Wat vind je ervan? Hoe staat het je? Is het wat je ervan hebt verwacht? Laat het ons weten indien je enorm enthousiast bent, maar zeker ook als je minder positief gestemd bent. Dan gaan we samen kijken of we iets aan de situatie kunnen veranderen. Je kan ons bereiken via info@aperfectgift.nl of gewoon via Social Media. 

AperfectGift.nl

In 2016 startte Jorik Vermeulen met een landelijke webshop onder de naam AperfectGift.nl. Na intensieve onderhandelingen met het grote, internationale bedrijf Perideo S.A. Group en persoonlijke ontmoetingen in Thessaloniki, heeft de jonge ondernemer het voor elkaar gekregen om het exclusieve verkooppunt van het merk LOISIR te worden in Nederland. 

“Een uniek en trendy betaalbaar horloge van prima kwaliteit is een optimaal cadeautje voor geliefde, familie of vrienden en kennissen. Het is onderscheidend, blijvend en wordt door de ontvanger altijd gewaardeerd. En wil je het niet cadeau doen, maar jezelf blij maken, dan kan dat natuurlijk ook”, zo stelt Jorik Vermeulen. De visie van de ondernemer, namelijk een perfect cadeautje geven, komt volledig overeen met de visie van het merk LOISIR. Zo had Jorik in het verleden vaak moeite om een origineel cadeautje te vinden: "Wanneer mijn vriendin jarig was, of we hadden samen een jubileum, of wanneer het kerstmis is en ik mijn moeder wil laten zien hoeveel ik van haar houd, op al deze momenten vond ik het lastig om een geschikt cadeau te vinden. Persoonlijk vind ik het ook niet zo fijn om naar een winkel te gaan, ik wil gewoon snel en gemakkelijk online iets kunnen bestellen en er zeker van zijn dat ik mijn vriendin of moeder kan verrassen". Deze onvervulde behoefte heeft tot de oprichting van AperfectGift.nl geleid. 

Wij zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van ons aanbod. “Iedere klant kan binnen veertien dagen zijn of haar producten probleemloos retourneren. Dit komt echter zelden voor, omdat de horloges en sieraden nog mooier zijn dan op de foto's. Bovendien worden de producten geleverd met gratis prachtige design cadeauverpakkingen die het moment nog specialer maken. Onze producten toveren een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger, en dat is onbetaalbaar”. 

Er zijn overigens nog meer voordelen: “Bij al onze artikelen geldt naast een lage prijs en gratis cadeauverpakking ook een garantie van twee jaar. Daarnaast verzenden we gratis bij een aankoop vanaf 50 euro. We hebben een uitstekende klantenservice en zijn betrouwbaar. Hiervan kunnen we onze potentiële klanten het beste overtuigen door ze dit te laten ervaren”. En zo stelt Jorik: "Het grootste voordeel dat wij te bieden hebben is het onmiskenbaar unieke design van LOISIR. Nergens anders ter wereld vind je soortgelijke producten, omdat het design van LOISIR internationaal beschermd is door auteursrechten. Je weet dus zeker dat wanneer je bij ons een product koopt, dat je een cadeau geeft dat werkelijk origineel en speciaal is". 

Ervaar zelf de mooie sieraden en horloges van LOISIR op onze webshop. Wij zouden het heel leuk vinden als je een foto zou willen sturen van jou (gekregen) product naar onze mail, of post het op Facebook op onze pagina of Instagram met #aperfectgift.nl en/of #LOISIR. De leukste foto's ontvangen een leuk kleinigheidje. 

Lees je dit als ondernemer? Kijk dan hieronder voor meer informatie. 

Gratis verpakkingsmateriaal:

cadeauverpakking horloges en sieraden LOISIR 

Foto's van LOISIR winkels in Europa:

Winkeloverzicht Loisir