> Verzendkosten & retourneren

Verzending & retourneren

Verzendkosten
Voor alle bestellingen boven de €50 hanteren wij gratis verzending voor onze lieve klanten. Voor een bestelling onder de €50 euro hanteren wij een kleine vergoeding voor de verzendkosten binnen Nederland. 

Leveringstermijn
Wij streven ernaar om binnen 2-4 werkdagen te verzenden. De gemiddelde levertijd bedraagt drie werkdagen. Het kan zijn dat door vertraging vanuit PostNL dat het in een enkele geval langer duurt dan vier werkdagen. U zal altijd een Track en Trace code ontvangen om uw bestelling te controleren tijdens de verzending. 

Retourneren
Je kan binnen 30 dagen retourneren zonder opgave van redenen, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking. Terugzendkosten zijn voor uw rekening. Terugbetaling vindt plaats na onze beoordeling van de geretourneerde goederen. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd met onze schriftelijke toestemming. In de regel doen wij niet moeilijk over een retourzending, mits deze wel onbeschadigd is en wordt teruggestuurd in de originele conditie (zoals geleverd). Hierbij vragen we dan ook om wederzijds begrip. Wees a.u.b zo eerlijk mogelijk indien je twijfels hebt over de retourzending, we zijn allemaal mensen!

Oorbellen kan men omwille van hygiënische redenen niet retour zenden. 

Verkeerde ringmaat
Bevalt de ring u wel, maar blijkt dat u de verkeerde ringmaat gekozen heeft? Laat het ons via de mail weten. Dan sturen wij eenmalig zonder kosten een andere ringmaat van hetzelfde product naar u toe nadat de ‘verkeerde’ maat van het artikel in goede orde door u geretourneerd en door ons ontvangen is.

Retour adres

AperfectGift.nl
Kaaistraat 17
4651 BL Steenbergen.

Tel: +31(0)630682324
E-mail: info@aperfectgift.nl

We raden je aan om alvorens je een product retour stuurt eerst even contact met ons op te nemen via de mail.